fredag, september 25, 2009

GÄSTBLOGG

Sitter just nu i Jackies inte allt för välstädade lägenhet. Vi har lagat mat och tagit det lugnt. Börjar blir en vana efter morgonträningarna på fredagar. En bra sådan enligt mig!

Idag blev det pasta, "svamp-kyckling" och en slags currysås. Det satt fint. Jackie har börjat få in snitsen på det här med matlagning. Det här med att disken byggdes på till ett berg behöver vi inte prata om. Maten vart ju bra!

Nu börjar vi skolan om en halvtimma. Är inte okej med matte (och fysik för min del) på fredagar. Alla är så otroligt sega och ingen jobbar överhuvudtaget, så brukar bli till att gå innan lektionen är slut för man har insett att man inte förstår och inte kommer förstå just den här dagen... Men vem vet, det kanske sker en drastisk ändring idag?

Nu ska vi dra på oss skorna och knalla iväg till skolan.. Bara att ta sig i kragen, är ju sista ansträngningen innan det vankas helg! Like it!




Hittade föresten den här bilden på datorn. Man vill ju bara äta upp Jackie... Visst vill man? ;D Du är en underbar människa pumpkin, det vet du! <3

Puss och Kram
Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar